Skip to main content

Bijzondere golfvakanties en golflessen - Golfreizen, Golfclinics en Golfschool

Golfreizen

GOLFCLINIC LA GOMERA

golfreis - GOLFCLINIC LA GOMERA

Hotel Jardin Tecina

Het comfortabele en gemoedelijke 4 sterren "Jardin Tecina" bevindt zich te midden van 70.000 m2 aan tuinen en ligt direct aan de golfbaan en aan zee!  De accomodatie is ruim opgezet en er hangt een ontspannen sfeer. In de verschillende restaurants kunt u heerlijk eten en van het geweldige uitzicht genieten.

Deze voor ons nieuwe lokatie ligt op het eiland "La Gomera" en kijkt uit op de Atlantische Oceaan. Hotel Jardin Tecina biedt een prachtig uitzicht op Tenerife en de berg "de Teide" (3718 mtr.hoog). Het hotel bevindt zich op loopafstand van het strand "Playa de Santiago".

De 18 holes baan van Tecina golf biedt u spectaculaire uitzichten op het dal en de oceaan. De 4e hole nodigt uit voor een drive over de "Tapahuga" ravijn. Tevens moet hole 10 worden vermeld. De tee bevindt zich 45 mtr boven de green, waardoor u ook nog eens wordt beloond met een heerlijk panorama-uitzicht. Het unieke van de baan is dat het speelt als een ski helling, een lange afdaling (het hoogteverschil van hole 1 naar beneden naar hole 18 is 175 mtr.) Dit houdt in dat u op alle holes zeezicht heeft, iets wat maar weinig banen in de wereld kunnen evenaren. Toch is de baan voor iedere golfer heel goed te spelen, waardoor het fijn is om hier weer terug te komen.

Copyright © Sterken en van Woerkom Golf - Spec. Golfreizen/Clinics