Skip to main content

Bijzondere golfvakanties en golflessen - Golfreizen, Golfclinics en Golfschool

Golfactiviteiten

Golfles

golfschool hoenderdaal Golfles

Golfschool Hoenderdaal biedt uitgebreide lesmogelijkheden, zowel voor de beginnende golfers als voor de meer ervaren spelers, individueel of in groepsverband, jeugdopleiding verzorgd door 2 professionals. Ook voor bedrijven, personeelsverenigingen en andere grote(re) groepen zijn er veel mogelijkheden voor een ontspannen en leerzame golfervaring.

Aan de Golfschool is een team van 4 PGA teaching professionals verbonden. Vakmensen die op basis van ervaring en kwaliteit klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Het team heeft een duidelijke missie: u als beginnend óf ervaren golfer begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende golfsport.

Met het 9-stappenplan hebben de PGA Holland en de NGF een methodiek ontwikkeld die elke golfer in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe hij/zij zichzelf wil ontwikkelen. Wilt u plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als u in Stap 1 of 2 bent aangekomen. De golfer die meer ambitie heeft, kan zich doorontwikkelen middels een goede begeleiding van de golfprofessional en het 9-stappenplan dient als leidraad. Onze golfschool heeft hiervoor een uitgebreid lespakket ontwikkeld.

Wij bieden u de volgende activiteiten:

- Privé golfles

- Competitie training

- Baanlessen

- Baanpermissie cursussen

- Handicap cursussen (hcp 54 of hcp 36)

- Clinics

- Jeugdlessen

- Themalessen

- Theorielessen

- Adviseren in aanschaf golfmateriaal (Golfclub fitten)

- Wintertrainingen

- Training met de pro's

Copyright © Sterken en van Woerkom Golf - Spec. Golfreizen/Clinics