Skip to main content

Bijzondere golfvakanties en golflessen - Golfreizen, Golfclinics en Golfschool

Onze Reisblog

golfreis svwgolf

Programma winter 2023

Hotel Jardin Tecina, La Gomera van 10-17 februari 2023 -- Pine Cliffs Hotel Algarve van 14 -21 maart en van 21-28 maart 2023.

Nu de winter flink is begonnen in Nederland en dat we op Hoenderdaal de wintergreens alweer in gebruik hebben, kriebelt het bij ons om weer naar warmere bestemmingen te gaan om te kunnen golfen.

Zo is gebleken dat de Canarische eilanden een van de beste lokaties zijn om in de winter de zon en warmte te vinden.
image.png image.png image.png
Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaan Remko en ik regelmatig in de winter naar La Gomera. Hier ligt een prachtige 18 holes golfbaan met daarnaast een zeer comfortabel hotel. De baan is omringd door palmbomen, bananenbomen en bloeiende bougainville. Overal waar je staat zie je de zee en ruik je het gemaaide gras.

Januari hebben we de eerstvolgende reis naar La Gomera, maar deze is reeds volgeboekt. Daarom hebben we een extra week gepland van 10-17 Februari 2023 naar deze fijne lokatie.
Terwijl ik dit schrijf hebben we hiervoor reeds 8 definitieve aanmeldingen. Er is dus nog plek beschikbaar voor deze reis.
De golfers die zich voor deze reis hebben aangemeld zijn allen in bezit van een handicap lager dan 40.

Wilt u ook op reis met ons deze winter maar u bent nog niet in het bezit van een handicap lager dan 40 dan hebben we in maart 2 reizen naar de Algarve Portugal gepland. We verblijven dan op het golfresort van PineCliffs. Schitterend 5 sterren plus resort met een prachtige 9 holes golfbaan met hele bijzondere holes, waaronder de wereldberoemde hole waar je over een zeer uitdagende cliff (ook wel genoemd "Devils Parlour") moet slaan.
Als dat lukt, dan praat je daar jaren later nog over....

Zijn er nog vragen, dan horen wij die natuurlijk graag.
Meer indrukken kan je ook terugvinden op onze website : www.svwgolf.nl

Verder willen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2023 wensen.

Copyright © Sterken en van Woerkom Golf - Spec. Golfreizen/Clinics