Skip to main content

Bijzondere golfvakanties en golflessen - Golfreizen, Golfclinics en Golfschool

Golfreizen

Golfclinic Praia D'EL Rey

golfreis - Golfclinic Praia D'EL Rey

Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort. Dit resort  ligt aan de ruige westkust (Silver Coast) op een uur rijden ten noorden van Lissabon en vlakbij het sfeervolle middeleeuws vestingstadje Obidos. Het ruim opgezette resort bestaat uit het luxe 5-sterren Marriott-hotel, de pittige links course Praia D'El Rey en de West Cliffs G.C. van waar u op iedere hole de zee kan zien. Met deze 2 geweldige golfbanen is Praia D’EL Rey een top lokatie voor een golfclinic in Portugal. Het hotel onderging een renovatie waarbij gebruikgemaakt is van veel natuurlijke materialen. Vanuit de bar heeft u een prachtig uitzicht op de Atlantsche Oceaan.  Ontspannen kunt u ook in de spa of bij mooi weer in het buitenzwembad. De omgeving leent zich om te ontdekken op cultureel en gastronomisch gebied.

Het resort maakt gebruik van twee prachtbanen. Beide banen zijn langs de zee aangelegd.De eerste negen holes van Praia d'el Rey liggen grotendeels tussen de bomen. De 2e negen holes liggen die langs de Atlantische Oceaan zijn pure links holes. Praia d'el Rey Staat hoog in de Europese golfbaan top-20. Het is een test voor alle golfers die van zeezicht en variatie houden!

De West Cliffs baan is pas sinds 2017 open. Deze baan, een ontwerp van Dye, voert u mee door een uitgestrekt beschermd natuurgebied dat volledig in zijn waarde is gelaten. Bijzonder is dat u vanaf elke hole geniet van een schitterend uitzicht op zee.  West Cliffs behoort tot de categorie banen waar een ronde golf een avontuurlijke tocht is die op hole 1 begint en pas op hole 18 eindigt. Na de laatste putt op de laatste hole is er het gevoel dat je iets bijzonders hebt meegemaakt.

Copyright © Sterken en van Woerkom Golf - Spec. Golfreizen/Clinics