Skip to main content

Bijzondere golfvakanties en golflessen - Golfreizen, Golfclinics en Golfschool

Golfschool Hoenderdaal

Welkom op SVW-Golfschool te Hoenderdaal

SVW-Golfschool verzorgt de lesactiviteiten op het daarvoor uitstekend geschikte golfcomplex van Health Center Hoenderdaal. Een perfecte oefenaccommodatie welke bestaat uit een driving-range met 32 overdekte afslagplaatsen (waarvan 2 verwarmde les afslagplaatsen), 6 buitenmatten, ruime grasafslagplaats, een puttinggreen, chippinggreen en een oefenbunker. Deze optimale voorwaarden zorgen voor een leerzame en ontspannen golfervaring.
De golfbaan bestaat uit een uitdagende 9 holes, waarvan 1 par 4 hole.

Deze lokatie is gelegen bij Driebergen en gemakkelijk te bereiken via de A12.

Voor de navigatie: Health Center Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, 3972 NA Driebergen. 

Waarom  de SVW Golfschool:

  • wij volgen het 9-Stappenplan naar het nieuwe GVB met hcp 54
  • uitstekend lespakket voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer
  • vanaf de eerste les tot aan het gewenste handicapniveau een duidelijk en gestructureerd lespakket
  • lessen onder de best mogelijke omstandigheden
  • de beste prijs-/kwaliteitsverhouding
  • unieke golfcursussen
  • onze golfschool werkt met PGA Holland opgeleide Golfprofessionals
  • 100% baanpermissie garantie
  • laagdrempelig

SVW-Golfschool biedt uitgebreide lesmogelijkheden, zowel voor de beginnende golfers als voor de meer ervaren spelers, individueel of in groepsverband. Twee professionals verzorgen speciale lessen voor de jeugd. Ook voor bedrijven, personeelsverenigingen en andere grote(re) groepen zijn veel mogelijkheden voor een ontspannen en leerzame golfervaring.

Golfprofessionals

Aan de SVW-Golfschool is een team van 4 PGA teaching professionals verbonden. Vakmensen die op basis van ervaring en kwaliteit klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Het team heeft een duidelijke opdracht: u als beginnend óf ervaren golfer begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende golfsport.

Met het 9-stappenplan hebben de PGA Holland en de NGF een methodiek ontwikkeld die elke golfer in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe hij/zij zichzelf wil ontwikkelen. Wilt u plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al wanneer u in Stap 1 of 2 bent aangekomen. Natuurlijk kan men zich verder ontwikkelen via een goede begeleiding door de golfprofessional, waarbij het 9-stappenplan dient als leidraad. SVW-Golfschool heeft hiervoor een uitgebreid lespakket ontwikkeld.

Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden van onze SVW-Golfschool. Heeft u toch nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan per e-mail (u kunt hiervoor onderstaande contact button gebruiken), maar natuurlijk ook op Health Center Hoenderdaal te Driebergen, waar wij u graag te woord staan.

Copyright © Sterken en van Woerkom Golf - Spec. Golfreizen/Clinics