Skip to main content

Bijzondere golfvakanties en golflessen - Golfreizen, Golfclinics en Golfschool

Golfreizen

Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius

golfreis - Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius

Als u all-inclusive wilt genieten op hoog niveau, dan is Heritage Awali Golf & Spa Resort echt de perfecte plek voor u.  Het resort met een hagelwit zandstrand ligt aan de turkoois blauwe wateren van de Indische oceaan. De mooie panoramische 18-holesbaan Heritage bevindt zich direct naast het hotel.  De Europese Golf Tour heeft  hier net het “Afrasia Bank Mauritius Open” gespeeld  (5-8 december 2019).  

Met een golfvakantie in dit resort ontbreekt het u werkelijk aan niets. Zie de zon ondergaan in zee onder het genot van een glaasje champagne met uw voeten in het maagdelijk witte zand. Bij binnenkomst op het golfresort heten de Afrikaanse trommels u welkom in de wereld van Awali. Afrikaanse invloeden vindt u overal terug in de architectuur en de sfeervolle ambiance. Heritage Awali Golf & Spa Resort is zonder twijfel één van de meest uitgebreide all-inclusive opties op dit kosmopolitische eiland in de Indische Oceaan. Er is naast een hippe beachclub,  keuze uit diverse à la carte-restaurants (voor sommige geldt een toeslag). Lekker nagenieten, na een dag golfen, waarbij het u aan niets hoeft te ontbreken met  heerlijke importdrankjes, zoals champagne.

Mauritius is een eiland +/- 2000 km ten oosten van Afrika, gelegen in de Indische Oceaan. Je geniet hier het hele jaar door van een tropisch klimaat. Dit eiland wordt omringd door koraal riffen en prachtige stranden en heeft een zeer bijzondere Fauna en Flora. De stabiele economie en een veilige leefomgeving tezamen met de zeer vriendelijke/behulpzame bevolking zorgen ervoor dat de toerist dit een fantastisch vakantie-eiland vindt.  Het eiland is vernoemd naar Maurits, de zoon van Willem van Oranje.

Copyright © Sterken en van Woerkom Golf - Spec. Golfreizen/Clinics